Box

Well så har man gjort det igen- ett pass med vännen. Skönt var det, fast det känns som ryggen fastnat i nåt konstigt läge. Får hoppas det ger sig... Möjligen
Bra var det - riktigt skönt. Även om ?=)(/(/(&%%#¤%"#¤""foten ställer till det för mig.
- OCH armbågen.
Vännen påminde mig även om nåt jag glömt. Vi fick en kram i fredags. Varsin. En fin go mjuk och mysig kram. För att vi skulle få känna hur en riktig kram skulle kännas! Och det var en riktig kram. Myyyys vad härligt- undrar om den här killen kunde ha en studiecirkel i hur man kramas???
Vi sa båda två att - visst vi brukar kramas när man träffar nån, så där snabbt som ett - Men Tjena ! Va´skoj å se dig - kram. Men den här var en sån där - Myyyys - jag tycker du är bra- glöm aldrig det -kram.
Dock fick jag skäll för att jag pratade ... så det är ju det jag säger- jag pratar för mycket ibland.
Tror jag ska ha lektion för maken i hur man egentligen kramas.

Sen letar vi slalompjäxor, till mellanKillen som behöver storlek ca 42-43... Jo han ha riktiga blad. Kan nästan inte ta sig in i bilen i baksätet med sina vinterdojjor. Så vi kanske letar en ny bil också...

OCH så laddar vi alla för skridskodisco på fredag. Kom och var med- ta en fika, dansa lite på skridskor, mys och njut. Danstävling, fika, popcorn, godis och musik ! Härligt härligt. Mellan 19-23.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0