Hockeyskolan

Hockeyskolan fortsätter - allt går bra. MellanKillen vill tillbaks nästa år vilket är ett bra betyg tycker jag. Han lär känna massor med ungar, både finska, lulebor, haparandabor och alla tränare. Han trivs som fisken, har sovit med oss i husvagnen en natt eftersom han haft svårt att sova på förläggningen och det blev jobbigt att orka med. Men idag är han fit for fight de har spelat match ikväll och det gick riktigt bra. Han gör bra från sig ungen! Även om storebror på läktaren gnäller på att han bara skjuter slagskott. Men vi andra tycker det går bra.
Det är duktiga tränare som hälsar på, både igår och så även idag - i morgon kommer nästa. Lite roligt.
Igår var det Johan Harju som ska spela m Luleå till hösten - han har varit över t Canada och spelat i NHL. Idag var det Toni Koivisto från Finland ( han var nog här mycket för de finska unga spelare som är här på läger) Toni spelar till vardags i Frölunda. I morgon kommer nästa kändis.
Resten av familjen lever husvagnsliv, äter i förtältet, sover gott ( det stormade och regnade inatt - härligt att ligga i husvagnen och njuta då. ) går promenader, utflyktar och njuter.
Idag körde vi över till Finland - 2 kilometer- och handlade lite där. Lite roligt eftersom det inte är ofta man är åt det hållet. Norge är mer vanligt.
Igår var vi på en marknad i Juoksengi, där polcirkeln går, en liten marknad, men lilla K fick rida på nån häst och vi fick se lite av omgivningen.
På kvällen igår var vi på bilbingo som anordnas av hockey och fotbollsklubben. Högsta vinsten var 40 000 kr. Det hade vi ju naturligtvis siktat på - vi tänkte att det inte skulle komma så mycket folk....
Men det var nog minst 1000 pers där. Vi rymdes inte ens in med bilen utan fick sitta inomhus i ett rum  med andra bingospelare mest finskar. Lite roligt då alla nummer och all information ropades ut först på svenska och sen på finska. Så de finska siffrorna kan vi nog snart. Trevligt var det. Ungarna vill på bilbingo fler gånger.

Nu ska jag hitta åt duschen innan det är nästa halvlek på fotbollen !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0