Jag är TRÖTT

Så fruktansvärt trött, jag kan inte sova - har varit så här en gång tidigare för ungefär en månad sen. Jag bara vrider och vänder mig, vaknar för minsta lilla och ligger vaken länge, tankarna snurrar och jag känner stressen för att jag inte hinner få mina sovtimmar. Det pågick sist i flera dagar ... jag bävar.

Jag är van att alltid kunna sova, att alltid måsta ha mina sovtimmar i stort sett, att kunna halvsova fast barnen skulle äta på natten och sen bara somna om igen.
Jag har ALDRIG varit med om det här nån gång tidigare innan den gången för en månad sen.
Det är märkligt tycker jag. Jag undrar vad det beror på och jag känner mig fruktansvärt rädd.
Rädd då jag inte vet varför det blir så här och för att jag inte vet vad jag ska göra för att det ska bli bättre... Undrar om det har med min ålder att göra - men det är det väl ändå inte???
Vaknade halvfem i går morse och tänkte på kvällen att - nu - ska jag väl ändå somna som en stock. Men icket. Kl var nog 02 innan jag kom någotsånär till ro - men inte helt. Sen ringde väckaren halvsju i morse.
Gaaaaaaaaaaaa Men ikväll när jag var och gick med hunden så sken månen som hund++++ i månsken...




Så jag undrar- kan det ha med det att göra ? Visst är det så att man kan känna av det ??? Eller håller jag på att förvandlas till en varulv ??????



Hör ni nåt som ylar i natt så vet ni....


Kommentarer
Postat av: Anna

Min käre sambo är heeeelt övertygad om att fullmånen påverkar sömnen. Han brukar också ha svårt att sova då!

2011-01-20 @ 08:49:47
URL: http://www.linjalen.com/annasblogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0