hipp hurra

på min väns fö´lseda´! Tårta och te blev det, gofika i massor. Mums ! Gäller att passa på innan vi går in i vårt nya löfte, jag och mellanK som ska förändra vår livsstil litegrann. Det går nog bra vi har fixat det förr.

Alltså idag har varit en bra dag- trodde nästan jag skulle bli sjuk - kändes på jobbet som att nån förkylning var på G. Men efter att jag tog en långpromenad m Sivan i eftermiddag innan maten så kände jag livsandarna vakna. Jag bytte gardiner - granen står kvar men inte länge till, annars har jag nog kastat ut den mesta julen.
Sen hann jag som sagt på tårtkalas till go´vännen som fyllde år och där satt det massor med trevliga brudar.

Nu är det hockey - spännande värre.
På tal om hockey ska vi få åka t Boden och titta på när storKillen deltar i en hockeyturnering till helgen, så vi ser verkligen fram mot det. Vi ska bo på hotell och mysa förutom StorKillen då som bor på förläggning med de andra hockeykillarna.
Inför denna hockey så stod storK utan klubba då den "råkade" gå av förra veckan ( han påstår att det beror på muskelmassan varför den gick av) . I dag skulle det alltså beställas en ny - vi hade tur, en trevlig pingla skulle ner t Umstan så hon skulle kunna köpa ut den, vi skulle bara ringa och beställa den - om den fanns.
Nu är det ju så att det inte är bara att beställa en klubba, det ska vara märke, flex, vinkel, hook, junior, senior m.m.
Jag tänkte då att vi skulle passa på att mäta storK så jag fick se hur lång han är - det är länge sen.
Upptäcker då att storK har endast och allena 4 cm kvar innan han är ikapp mig.... Det känns ... konstigt. Han var ju nyss en liten skit. Känns som han och mellanK var lika långa nyss. Men nu visar det sig att mellanK är 1,61 lång och stor K 10 cm längre.
Jag blev förundrad.... och fascinerad... och imponerad... och lite rädd... Jag som är van att se ner på folk, som är van att vara längst och att jag har kontroll över läget. Det är nog snart över...

När jag kommer hem och pratar med maken om att storKillen vuxit ikapp mig så säger maken " På längden ja !"  Förstår inte vad han menar- och NEJ ni behöver inte förklara för mig heller.  

Nu åter till Hockeyn !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0