TGIF

Eller hur det nu var. Även om det är fredag så är det jobbarhelg - maken jobbar och jag sköter marktjänst.
Vi ska försöka ha en skön helg det vi kan, med god mat och kanske goda efterrätter. Mysa med familjen och kanske hinna nå slalom eller skoter eller kanske till och med lite skidor. Är lite rädd att prova skidor då jag fick hälsporre i samband med skidåkningen i fjol och fick avstå från det.
Den hälsporren har blivit en följetong. Den gör inte ont nu men hela min fot är felbelastad under så lång tid så att jag fått värk och efterslängar.

Vi håller alla tummar att vi slipper magsjukan som härjar i hela Storuman. Det är många barn som varit borta från skolan med magsjuka och även flunsa av nåt slag.

Har lunchat med några av de bästa idag. Jag är så glad över mina vänner. De ger mig så mycket. Och jag undrar om de vet vad de betyder för mig alla gånger.
Har även träffat min syster som jag inte sett på ett tag - trots att vi bor så nära.

Har funderat på utbildning igen- undrar hur jag ska göra. Har några trådar att dra i och sen får jag väl se vad som blir. Jag kanske skulle ta kontakt med nån som vet nåt. Och inte bara gå runt och fundera...

Nä men hörrni - skön helg på er vi får se om det blir nåt inlägg.
Och JA mellankillen tar beställningar på mössor, 150 kr st.
Han och hans kompis tänker även börja sälja pizzabullar som de bakar - jättegoda är dem. Då tyckte mellanK att de skulle ta 15 kr st och säga att 5 kr går minsann till de fattiga barnen. För man kan ju säga att de är fattiga mellankillen och hans kompis.
Lägg en beställning ni så ser vi vad det blir ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0