Helgen som gick

Mysig fredag på altanen hos vännen, synd bara att jag fick bara sippa lite lätt eftersom vi skulle upp tidigt på lördagmorgon och åka på hockeycup till Lycksele.

Det var ett gäng tagna 10-12 åringar som klev in på isen i går morse. De har haft en jobbig säsong med mycket motgångar. Men vi tror på de här killarna, de kan så mycket som de inte ens vet sig om själv. Och vet ni vad, det bevisade de med råge.
Från att ha varit mycket utspelade i de första matcherna så började de komma på att de kan, de började spela som ett lag, började lita så smått på varandra. De var arga och sura vid förlusterna -förståeligt-  men taggade till och kom igen. Gårkvällens match var en av de mest spännande matcher som de spelat under säsong fast de förlorade med 7-0. De lade sig sent och klev upp tidigt. Taggade till och spelade en riktigt riktigt spännande match där de gick från en 2-0 ledning!? mot ett på papperet bättre lag, till att i slutsignalen ha tappat till 2-2. Då sa reglerna att matchen skulle avgöras på straffar. Och vi höll andan - mellan hejaropen. När de fem straffarna fullföljts stod det fortfarande lika. Så blev det ett straff i taget. Tyvärr så förlorade vi efter tredje straffen. Vi säger jag, för vi var verkligen med i spelet, vi som satt på läktaren.
I sista matchen om 7-8 plats ( av 8 lag) så var det trötta killar, som hade deppat rejält efter förra matchen, de åt lunch och lite glass för att fira dagens födelsedagsbarn. 
Sen klev de in på is. Och krigade. 
Oj vad de krigade. De tog ledningen, det blev 1-1 det blev 2-1 till Storuman, det blev 3- 1 till Storuman. Alla spelade så bra som de bara mäktade med. Det andra laget reducerade till 3-2 och sista minuten var nervdallrande. Men Vi VANN ! Oj vad glada killar det var ! Och vi med dem. De bevisade att trägen vinner.

Skönt att få åka hem med seger.

Väl hemma så blev det middag och soffhäng med familjen.
De övriga har tillbringat helgen i slalombacken. En spännande helg med nyåtervunna vänner. Kul tycker jag. BLir lite långt mellan gångerna man umgås men lilla K är helnöjd.

Nu känns det som jag ska gå isäng och hålla tummarna för att det inte är en förkylning som kommer krypandes, utan att jag bara är lite trött... håll tummarna med mig är ni snälla !

Kommentarer
Postat av: Forums

Thank you for all your emails and help. I have solved my problems with your help and my life is now worth living. I cannot thank you enough for what you have done for me and want the whole world to know how grateful I am for you. Thank you thank you thank you.

2011-06-21 @ 12:37:50
URL: http://forums.blogbow.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0