Vildmarkspucken med mera !

Hockey hela förra veckan med ett träningsläger för Björklöven J20 Superelit som förstart från fredag till söndag innan Hockeyskolan som startade på söndag och höll på till fredag. På träningslägret höll vi i matlagning, sjukamp, ordnade runt deras vistelse. Tack och lov så hade vi (tre ordinarie) hjälp av några fler hugade matlagare och fixare.
Vi hade en fullspikad vecka med massor med göra men allt gick i stort sett som smort jag och H var alldeles nya i styrgruppen men det kändes som vi fixade det helt okej ändå. Vi som aldrig jobbat med detta och framförallt aldrig med varandra lyckades nog styra upp samarbetet ändå.
Men jag lovar det var full huggning från morgon till kväll ( gick isäng efter 12 och var uppe halvsju varje dag). Killarna gick hockeyskolan och lilla K och jag sov där hela tiden. Skönt att vara på plats på stället. Vi hade ju yttersta ansvaret ändå för ca 70 ungar.
OCH framförallt - jag hade också jätteroligt ! Riktigt skoj !
Lilla K sprang mellan fritids, folkhögskolan och ishallen som hon behagade. Hon håller på vara stor tjejen.

Jag lärde mig en hel del under veckan. Både om mig själv och andra.
Man ska inte ha förutfattade meningar. Man klarar bra mycket mer än man tror. Man ska tänka sig för. En bra planering med anteckningar är A och O. Unga idrottsmänniskor äter som hästar. Jag skojar inte.

På fredag när jag kom hem kl halvsju på  kvällen var jag euforisk över allt som hänt. Tror inte jag pratade om mycket annat under kvällen.
Däremot bjöd systeryster på surströmming - mums !
Lördagen innehöll underhållning i motorsportens tecken - Folkrace i Lycksele. Kanonroligt ! Vi njöt. Men sen var jag trött. Kroppen tog slut och jag sov, sov och sov.
Hela lördagkväll och halva söndagen känns det som.
Söndag hann vi dock med lite blåbärsplock då vi höll på bli översprungen av en tjusig 16taggare - jo det är säkert maken räknade till 8 på ena sidan. Härligt att vara i skogen.
Hann även med ett besök på verandan hos vännen.

Idag har jag jobbat, spårat med Sivan, tagit en snabbpromenad kollat lilla K´s fotbollsträning och rensat blåbären.

Vet ni - vi har ett fantastiskt fint motionsspår på elljusspåret. Mycket fint - använd det !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0