House och honey

Dagen har gått i rasande fart, en stycke storKille hemma med hosta. Vi proppar i oss nyttigheter. Fick en påse med rönnbär idag av en god vän. Tio om dagen så skulle vi hålla oss friska. Jag matar på.
Honung, ingefära, citron, maldonsalt, svartvinbär, omegatre, symbicort,te . Så vi ska nog komma oss på banan. Mormor är inte heller pigg, absolut inte. Vi hoppas på bättring även hos henne. Men en brevlåda har hon nu. När hon har bytt adress. Hon bor här. Nästan granne med mig. Älskade mamsen!

Men jag tog mig på boxing i alla fall. Och skönt var det - om än jag var väldigt lugn. Mycket lugn.Nästan avsvimmad. Kompisen påstår att vi är de lataste av alla - vi försöker hitta på alla anledningar till att vi måste gå hem. Men vi tar oss dit och vi genomför det. Så vi är nog inte latast ändå - inte riktigt. Och så har vi så fantastiskt inspirerande ledare ! Kanonjobb!!!

Ett gott skratt förlänger livet. Maken bjuder på ett par just nu.
Han är det största teknikanalfabet jag vet - av absolut alla!
Idag skulle han på träff för eftersöksjägare på polisstationen. Han skulle ha med sin mailadress som han fått viss information och inloggning på. Eftersom han är som han är så underlättar vi andra vardagen för honom. Jag håller koll på all mailkorrespondans, ungarna hjälper honom med mobiltelefonen. Han klarar av att ringa och läsa SMS. Men han skriver aldrig några själv. Pekfingervalsen gäller då han mot all förmodan MÅSTE gå in på datorn. Och dit hör då massor av svordomar. Så nu skulle han skriva ner sin mailadress. Det gick sisådär, när vi fått honom att förstå att det var först hans förnamn - sen ett snabela. Och då kom den stora frågan - hur skriver man ett @????? Med penna och papper ???? Han kunde inte - gjorde ett a med en "svans" efter. Så storkillen hade kurs. Sen när han fått mailadressen på papper så sa jag till storkillen ; Tänk jag skulle vilja se när han ska slå in mailadressen på datorn, hur gör han då ett @?????
Sen när han väl var där och skulle få sina inloggningsuppgifter till hemsidan så hade han så konstig inloggning. "Men sa instruktören, du måste ha varit in på sidan och ändrat din inloggning."
"Nääääää -satt maken gapande som en fisk, jag har då inte varit inne - jag har aldrig sett den där sidan"
Tills det gick upp ett ljus och han utbrast "Men det är nog frugan !" Jo då - visst var det så - och hon visade honom sidan!

Sen att han skulle slå ihjäl en fluga på kakfatet med en hoprullad tidning SMACK och hade glömt pennan han stoppat i tidningen. Följden blev att en annan av deltagarna höll på att få en penna faststampad i skallen.

Eller när han nu äntligen fick skjuta älgen helgen som var. Men det gick inte så bra- skotten tog slut. Han påstår att de räckt hela hösten - men nu kommer en enda älg - och skotten tar slut. Som tur var hade han nåt extra i jackfickan - men harangen han drog innan han hittade skotten. Storkillen är djupt imonerad av ordförrådet maken besitter - och jag hoppas att storkillen inte använder de ord han lär sig.
 
Ja det är svårt att förklara för dem som inte är där. Men vi får skratta åt och med honom!
Och han är min. Och han är bäst ! Trots att han inte kan allt så bra. Så är han bäst.

Eftersom det är min blogg och mitt skitsnack så skriver jag också nu att jag har de bästa ungarna!
De är som folk är mest. Har sina bra sidor och sina mindre bra sidor. Men de är bäst ! Jag älskar dem !!! Absolut, tveklöst, högt och rent - Alltid!


Kommentarer
Postat av: Mona

Härligt inlägg Anna! Jag känner igen det där teknik-syndromet o i synnerhet när det gäller gubben o datorer. Thomas har sagt att farsan får aldrig någonsin gå med i Fb, då är det kört! Ordförrådet känns också igen, men numera kan sonen berätta händelserna o orden i förväg om det är nåt som jävlas tekniskt sett:)"Nu kommer farsan att göra si o sen svär han o gormar o sen kommer han att säga så".....jadu, likheterna är många, men som du säger: Dom är bäst i alla fall:)))

2010-09-29 @ 18:30:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0