järnet

Det är fullt ös på jobbet nu - och jag älskar det !
Fullt ös även hemma är det, har målarstuga här, målar om alla köksstolarna - vita förstås, bättrar på sånt som blivit lite grådaskigt och duttar lite här och där.

Killarna skakar på huvudet åt mitt vitmålande - igen. Vänta bara när jag hämtat mod,ork och energi att ge mig på trappen. Det kommer- men vi får se när.

Lilla K har börjat volleyboll, hon provade ikväll och tyckte det var kanonskoj. Så det blir nog en fortsättning nästa vecka. I går var det hockey, som hon också tycker är skoj, hon vill dit och håller reda på dagarna själv. I morgon är det bowling med tisdags. På torsdag är det ridning. Och till sist på fredag - om hon vill - så får hon åka lite skridskor igen. Men inget tvång och faktiskt lite broms om vi ser att det blir mycket.
MellanK ska börja nåt nytt i morgon. Han ska börja läsa för jägarexamen. Jag håller tummarna för att det ska gå bra. Han kan ju vara taggad ett tag - så jag hoppas det räcker så länge så han inte tappar sugen helt. Men den som lever får se.

Maken har styckat hela kvällen, jag har roat barnen, hunden och mig själv. Vilken arbetsfördelning. Men ingen klagar ( vad då jag hör - och om det kommer nåt klagande så stänger jag öronen)

I morgon - är det jobb igen. Härligt härligt ! Nu ska jag läsa salomos principer - en sån där må-bra-bok som man kan läsa om och om igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0