Godmorgon!

Spännande att se vad den här dagen bjuder på - har varit uppe sen ottan då vi skickade iväg en Hockeyspelande Tärnakille på bussen hem till Tärnaby. Han var nere på träning igår och skulle hem till skolan idag. Tuff kille - bara 9 år och så intresserad så han åker tur och retur för att stå på is.

Annars så går det bra, ska snabbskriva ett litet inlägg tänkte bjuda på några bilder så ni har nåt att roa er med idag ;-) Igår var en seg dag då maken i Söndags kom hem efter kl 23 eftersom han fick en älg i backen sent på söndag eftermiddag och det tar tid att få ut kräken. Tur det finns hjälpsamma människor såna gånger ! Tack till er som hjälpte till med sexhjuling och upphängning och allt vad det är. Skönt var det också att det blev skjutet för tiken som inte varit så poppis i alla lägen. Det har varit som att dra en nitlott när nån skulle gå med henne. Men nu fick de till det. Så vi hoppas det håller i sig.

Idag är det tisdag - planering och fixning månadsbokslut och bokföring står på schemat. Men först lite bilder - ha överseende med min kassa mobilkamera och försök tänk er in i hur vackert det var i söndags. Trots blåst.



Vitt på backen av lite snöflir.



Långt därborta väntar storkillen - och ännu längre bort är bäcken som vi skulle över... hurvas säger jag bara - och ler litegrann.



långt därborta ser ni en jämthundsrumpa - jämthunden Esso på språng !



Det blåste rejält ute på Uman!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0