Triss

Sivan fick en triss igår, triss i rådjur !
Häftigt, sådär så när Maken ringde och berättade om drevet och de två första så nästan grät jag, skrattade och tjoade, grät igen en skvätt för att jag är här och de är där...
Sen hade hon på kvällen spårat och deltagit i eftersök så de kunde avliva ett påkört rådjur. Så nu är de snart uppe i de fem som Herr Björnjägare lovat.
Jag är glad att de har det bra och får fälla vilt. Idag var det rävjakt. Så de har nog trevligt.

Här hemma rusar livet påsom vanligt, med träningar hit, utvecklingssamtal dit- Lilla K är godkänd. Duktig Kicka - brås på mamma ;-D, jobb och skola.
Barnen är duktiga på att hjälpa till på alla sätt och vis. Hundar, middagar, tvätt och städ.
Igår fick jag förresten hjälp med min armbåge, fot och nacke- av herr Sjukgymnast. Så nu kan det väl bara bli bättre. Hoppas jag.
Ska få lite mera hjälp med vissa delar av mig - som behöver det. Typ foten och armbågen.
Sen laddar vi för en aktivitetshelg utan dess like. Hockey fredagkväll - StorKillen ska få äran att spela med i en DM Match mot Björklöven - spännande. Lördag är det stalldag för mig och lilla K, sen hinner vi kanske på hockey innan det på kvällen är dax för älgfest.
Söndag är det hockey igen sen måste jag börja plocka fram julgardiner och ljusstakar. Vi ska ju på äventyr jag och lilla K nästa helg...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0