Dagarna går

Och minnet och kärleken består.

Vi tragglar oss framåt. Mamsen gnetar och jobbar på i huset, jag tycker hon gör det riktigt bra. Vi försöker hjälpa till där det går, och när det blir svårt att välja t. ex tapeter som vi var och beställde igår, golv inhandlades också samt lite prylar så där till husrenoveringen.
Vi håller ju även på i lilla K´s rum. Sakta men säkert går det där med. Det är mycket annat som kommer emellan, men vi försöker precis som förut att ta en dag i taget en stund i taget.
Upp ena stunden och ner nästa. Så måste det få vara.

Rosa fondvägg har hon valt lilla K ( förstås ) Och vitt på de andra väggarna. Blir nog bra när det blir klart.

I morgon är det vinlotteri så jag fick hinna baka lite mellan varven i eftermiddag. Ska bli trevligt med lite paus i allt annat.
Sen fick jag ett litet kusinbarn i går, en söt liten tjej som var efterlängtad, Grattis till föräldrarna och brorsan.
På fredag blir det begravning för farfar , sånt är aldrig skoj men det är en del av livet, som så mycket annat.
Var på ett boxpass ikväll - otroligt jobbigt men fantastiskt skönt att få tömma systemet. Tänkte då att jag nu varit där flera veckor med telefonen påslagen och hela tiden beredd på besked av olika slag. Hela tiden beredd. Hela tiden på sin vakt. Hela tiden helspänd.
Det kanske inte är underligt att vi är så slut på allihopa just nu. Trött så ända in i märgen. Nu blir det gonatt.

Förresten - här är bilder där min pappa finns med, först är det ett urklipp, sen en bild på ett hus, sen en bild på flera ungdomar där min papps sitter längst till höger med en pingla i knät.
Då hade min pappa mycket hår och ingen mustasch. Jag såg honom aldrig så- hela mitt liv tyckte jag han var tunnhårig med krans och jag såg honom aldrig utan mustasch förrn han var väldigt sjuk.
Men det är min pappa !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0