besviken men ...

Det ger sig väl... och jag hoppas att det löser sig. Men det ser ut som min "karriär" som mäklarassistent är över den sista augusti. Till dess pågår allt som vanligt. Väldigt trist om det blir så för jag gillar faktiskt sysslan. Lagar och regler, poäng och sånt ställer till det - så - skit också !

I dag har jag jobbat på förmiddagen - eftermiddagen skulle vi tillbringa på stranden tänkte både favoritMaken och jag. Vi ville lyxa till det lite. Men tjo flöjt vad det blåste. Inte trevligt alls - så barnen badade faktiskt - tro det eller ej - i kalla vattnet och vi fikade lite - sen åkte vi kvickt hem och gjorde annat i stället.
Mamsen hade sytt i ett blixtlås åt mig så då fick hon middag - rester av oss. Arbetsbyte kallas det va?!
Sen sov jag en slummer på maten. Har nog några timmar att hämta igen. Skönt var det.
Vi tog oss tid att hälsa på i Stensele för att byta fotbollsskor - följden blev att vi fick med oss alla par hem, de vi kom med men två par till. Lilla K ska ju vara med på fotbollsskola så hon fick sig ett par skitsnygga fotbollsskor.
Sen hade hon sån tur att det blev ett par fotbollshandskar också. Vad hon nu ska med de till- men vi får väl ställa henne i mål - nu när hon har handskar ;-)

Lilla K som för övrigt var rätt så skapligt less på sin storebror i morse så hon kom med det delicata förslaget till pappan i familjen ( förmodligen inspirerad av alla loppisar och auktioner hon tvingats följa med på)
"Pappa - kan vi inte sälja Storebror StorK - på Blocket. Han är såååååååå jobbig !"
Men sa pappan - vad skulle vi få för han då tror du ???
" Jaaa men tretusen kronor i alla fall "
Han blev inte glad för det - men flinade lite- vi andra flinade när vi berättade detta för familjen vid middagsbordet. Då säger mormor - Men lilla Gumman så kan du väl inte säga - han är ju den bästa storebror du har !!!
" Jaha , suckar MellanK, TACK för den du"



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0