åh vad tråkigt !!!

Vad jag hatar att ha lite och ingenting att göra, jag fullständigt ogillar skarpt att inte ha häcken full. Jag vet inte vad jag ska göra. Tro mig det finns massor jag skulle kunna ta mig för - men jag gör det inte just nu! Jag har för mycket tid !!! Och saker /äventyr/ aktiviteter jag planerat och funderat in har falerat och ändras lite hit och lite dit, så jag vet inte vad jag ska ta mig till med tiden som är över just nu. Och det som är så hemskt är att jag inte ens kan njuta utav den tid som jag har över nu, jag önskar att jag skulle kunna luta mig tillbaka och "unna"mig att må gott en stund att jag skulle så gärna vilja njuta av att ha tråkigt. Men bara för att - och det är ett lyxproblem- så är jag så frustrerad över min oönskade lediga tid. Det kan också ha att göra med att jag egentligen inte känner mig riktigt frisk än från min förkylning, den har väl satt sig på hjärnan så att jag skapat ett problem som egentligen inte finns.
Men jag önskar så att jag fick vara vid kusten, i solen, göra nåt roligt, att få bada, att få springa rumt och göra sånt som ligger på min att-göra-lista bara för att jag måste iväg på nåt roligt sen. Jag önskar att jag inte hade så mycket tid kvar till det ska hända nåt roligt så att jag bara fiser på här och ser på min ANDRA film FÖR DAGEN !!!
Fatta !!! Jag som aldrig ens brukar hinna se på tv !!! Jag har idag sett inte bara en utan TVÅ filmer. Det är hemskt !!! 
Jag önskar att jag kunde ha tråkigt och njuta av det. Nu liiiiiider jag av tristess!!!

men som sagt... det är ett lyxproblem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0