Söndag v 2

Dagarna går - helgen är snart över.

Fredag var det ju match för storkillen mot Vindeln/vännäs. De vann ! Tjoho! Men en skadad spelare på isen som fick köras ut med ambulans var mindre roligt. Men det hade tydligen gått bra ! Tack och lov. Man vill inte ha svåra skador.
Storkillen fick besök igår- hämtade på busstationen på morgonen och skjutsade tillbaks på kvällen. De hade nog en mysig dag- de var i backen och åt Pimmat till middag.
Jag och lilla K var på loppis och spanade läget. Hittade några böcker. Sen åkte vi och valde tapeter till lilla pinglans rum. Snyggt ska det bli ! Men det ska göras också. Nytt golv, måla tak, nya tapeter in med lite fräscha möbler. Det kan ta tid.

Sen fick vi besök också - av de nya grannarna som ska ha Blå Vägen 291 som fritidsbostad. Spännande spännande - där blir det nog också renovering.
Sen blev det god middag, lite vin, pajar av olika slag och mys med mamma , Gurra, systeryster m familj och två av de finaste vännerna. Maken och mellanK saknades dock då de var i skogskojan och körde lite skoter, bastade och sov över.

Idag hade storkillen match hemma igen. Han tyckte att det gick bättre än i fredags och var nog skapligt nöjd med sin insats. Jag gjorde en insats som "Mick" som mamsen uttryckte det. Gick väl också okej. Lite fnissigt ibland kanske. Och sen skickade vi hem "främmandet".
I och med det här så avslutas ju en epok i mitt liv. Det är nåt som tar slut och nåt nytt som börjar. Men spännande ska det verkligen bli !
Jag hoppas att jag får komma och hälsa på de nya grannarna - kanske sova över nån gång.

Nu blir det mddag - pajrester från igår - sen blir det box med vännen som lider av paltkoma - tur det ger ju mig lite handikapp ;0)



Kommentarer
Postat av: Linda

Vem ska du boxas med? Och var? I långsjöby??

2010-01-17 @ 19:34:14
Postat av: Linda

Vem ska du boxas med? Och var? I långsjöby??

2010-01-17 @ 19:34:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0