Måndag v3

Japp härliga måndag ! Massor gjort på jobbet - men många surdegar som ligger - nu måste jag sätta fart !
I morgon har vi möte m Mr Revisor - det ska bli spännande ! Och det blir nog bra!  

Jag har ont under min häl- min egenhändigt komponerade diagnos är hälsporre så jag har självsvådligt köpt inlägg till mina skor för några veckor sen - det hjälper väl inte så mycket ... men jag kämpar på, funderade om det finns nån sorts spikmatta för hälar... får nog prova sätta min häl/ fot på min Shaktimatta som är sååååååååå skön så kanske det ger med sig !

I alla fall så gjorde jag några saker för allra första gången i mitt liv idag !!! Tycker själv jag var VÄLDIGT duktig! Speciellt eftersom det inte är nån direkt favoritsysselsättning jag tänker plåga!? mig med. Nämligen längdskidor ! Jag har ju kämpat på i spåret några gånger i år, och då har jag haft hjälp m vallning. Men idag - Fixade jag det ALLELES SJÄLV !!!
Och det blev helt okej ! Lite tips och råd fick jag men utförandet gjorde jag - jag kanske lär mig såsmåningom !
Men sen har vi bekymmer m Sivans tassar som fryser ihop och klumpar sig, håller på preparera m tassbalsam och det verkar bli bättre så vi sprayar. Vilket hon väl inte uppskattar sådär jättemycket men - det är roligt i spåret!
FÖRUTOM då lyset slocknar !!! Jag var på väg att vända för jag är GANSKA mörkrädd i skogen och man ser inte så där jättebra var spåret böjer sig och var det är gupp och knixar, sen ser inte Sivan och då blir hon lite försiktig för hon vet inte var jag har mina stavar och skidor ... SÅ nästa gång blir det pannlampa på. Det var på flera ställen efter spåret som det var väldigt svart !


Kommentarer
Postat av: Lovisa

Men Anna... det är vecka 2 nu :)

2010-01-13 @ 12:55:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0