snabba kast

Jag hade så storstilade planer för kvällen, gym, långpromenad m hunden, städning för att slippa det i morgon, glögg och mys hos en god vän, sen skulle jag se Grey´s - hur slutade det ???
Ramlade ihop framför tv´n på sängen efter middagen och somnade en stund, Sivans uppfödare ringde och pratade jakt och hundar i en och en halv timme - vilket ju var väldigt roligt , vi fick främmande - trevligt sådant som ville fika och surra.
Så städningen blev sen, den långa hundpromenaden blev en snabb sådan på spark.I o f s skönt för det är kanonhärligt väder, 3 minusgrader och supersparkföre. Glöggen, gymet och myset fick bli nån annan gång, Grey´s har juluppehåll - tror jag.
Men jag har haft en bra kväll ändå. Hann iväg på absolut bästa hundkällaren och shoppa hundsockar, sele ( den gamla glömdes kvar i växjö tydligen, och halsband för de bara försvinner. Men tror ni inte när jag städade att jag  hittade det som var borta. Typiskt eller hur ?!

Så dagen har varit bra!

Var på möte igår- och - jag är på samma nivå som förut. Jag säger inget så har jag inget sagt.

Till helgen blir det nog shopping, julbord, hockey och förhoppningsvis kanske nån liten jakttur. En spännande helg m a o.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0