Monday on my mind

Tjohoooo vad härligt att vara hemma och tillbaks på jobbet!!! I LOVE IT!
Massor med högar att sätta tänderna i - eller hugga tag i eller vad jag ska säga. Har fått lägga vissa saker åt sidan under sommaren- prioritera om - så nu finns det en del skoj att göra  undan. Och ja - det är faktiskt roligt.
Lilla K har varit på fritids hela dagen. Gick bara bra- hon har ju längtat, men i eftermiddag så märktes att hon inte är van... Tröttheten var markant.

Jag har även hunnit måla lite- har ju som en del projekt som står och väntar på penseln.
Sen hann jag ut i skogen - fick med mig maken trots att han egentligen skulle ha hållt storK sällskap förkylda som de är båda två. Riktigt förkylda. ( Så jag säger nu att jag tror inte det är så bra med fisketurer... men de påstår att det är Umeåbaciller ... )

Maken la ut ett spår med rådjursklöv åt SivanDivan ca 100 meter in i skogen och sen en böj - sen gick vi en sväng innan hon fick prova på spåret. Hon är klockren. Måste säga att jag skulle verkligen vilja gå nån kurs för jag kan inte sånt där. Jag bara gör som jag tror att man ska, läser lite på nätet och lyssnar runt, och försöker ta reda på... Men jag är sugen på en kurs... har anmält mig men det verkar inte bli av... Så jag får väl luska vidare.
När vi kom hem fick hon duscha - och om det tycker hon - INTE. Men hon är så kaxig när det är gjort. Så nöjd!


Så nu är det kväller och jag ska väl isäng - God natt ! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0