Söndagkväll

Lång skön sovmorgon - fast jag vaknade kl 6.45 och läste ut min bok jag började med igår. Superbra men otäck- jag gillar deckare ! Askungar av Kristina Ohlsson ! Rekommenderas !
Efter sen frukost blev det mamsens hus där vi bland mycket annat tapetserade en fondvägg. Snygg blev det. Ska försöka fota i morgon så ni får se. Mams fixade och trixade en hel del med lite färg och pensel.
Det rör på sig. Men jag har ju separationsångest. När vi är färdiga och hon kan bo där så kommer det att bli så tomt här... får väl se om vi får ta till nån sorts avvänjning - jag kanske kan få komma och sova över nån gång ;-)

Jag har Badat Sivan, Cyklat lite, städat lite - nån fyller ju år i morgon så vi ska väl få fikafrämmande hoppas jag ;-)

Nu är det kväller- måndag i morgon. Härligt att få gå till jobbet!!! Men ungarna hostar och kraxar t höger och vänster så vi får väl se...
På torsdag är det meningen att det ska bli Piteå och en brandkurs ( hur man släcker ;0) med maken. Kan ju bli spännande.

Sen är det valborg.

Det är konstigt att jorden snurrar, vardagen går, våren kommer, snart är det sommar igen. Nya födelsedagar, årsdagar, minnen som kommer ifatt och suger sig fast en stund för att sen lossna och virvla iväg ett varv till. Vi har många människor som saknas varje dag. Som skulle varit här, varit med. Som skulle fortsatt sätta avtryck i livet omkring oss. Det blir sånt tomrum i  luften som vi andas. Det saknas komponenter. Viktiga delar. Som vi inte förstod då hur viktiga de var för vår existens. Men som vi känner att vi inte vet hur vi ska ersätta nu.
Och vi fortsätter vår resa, vi lär oss, att det saknas nåt Hela tiden. Att det går att leva.
Tiden efter. Tiden utan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0