Tisdag v 36

V 36 brukar ju vara älgjaktsveckan... känns lite tokigt att det är dax att gå på jobbet, skulle hellre vara ute i skogen och lyssna på hundskall!!!

Men igår var jag, maken och två av de tre älsklingsungarna ute på lite skogsäventyr.

Maken och lilla K var med en stund , storK och jag gick hem genom skogen för att se om vi såg någon fågel eller hare , visst - fågel fanns det, men vi hann inte få nåt tillfälle.
Inte lätt när man inte har hund som vill jaga fågel. Sivan var med , mest för lite skogsvana och eventuellt nån viltkontakt. Men vi är glada om hon springer femtio meter bortanför oss, hon har väldigt bra kontakt om man säger så.
Sen blev det lite läsning och film på tv.

Maken väntade på telefonsamtal hela kvällen.
Vet inte om jag berättat, men när vi kom hem från utlandet fick vi veta att vår lilla båtmotor blivit stulen- och upphittad när man hittat annat stöldgods hos polacker som gjort en räd här i Storuman.
Man hittade sen flytvästarna mitt i skogen efter en skogsbilväg undangömda- tack och lov att vi märkt dem med namn.
Båtmotorn spårade polisen upp oss genom den gamle ägaren som vi köpt motorn av.
Då skulle man tycka att allt är klart och bara att hämta igen den stulna motorn, men si det går inte.
Polackerna skulle inför tinget och Maken som inte var involverad det minsta skulle vittna om detta inför tinget som skedde igår.
 I fredags fick han veta att kl 15 den 31 augusti skulle han infinna sig vid telefonen på jobbet så skulle de ringa för vittnesmål. Det kunde eventuellt bli lite sent.
Kl 21.45 igårkväll ringde de upp och han fick lämna sitt vittnesmål. De bad om ursäkt att det var VÄLDIGT försenat.  De hade suttit länge i den rättssalen gissar jag.
Så nu får vi se vad som händer !

Nu blir det jobb och skola- det är mycket nu ;-)

Ha en fantastisk dag !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0