Söndagkväll

kroppen fattar som inte att det är vintertid... eller så är det precis det som man känner, jag är trött fast vi sovit länge , vi har varit ute i friska luften och klockan är bara nio nu.

Vi vaknade tidigt eftersom maken och StorK åkte ut i skogen för att leta jämthunden Frasse som varit borta sen i går förmiddags vid tiotiden- de hörde inget - såg inget på pejlen och hunden var som uppslukad av jorden.
Tankarna snurrade nog för oss alla här- det är ju bara ett år sen en jaktkamrat förlorade hunden när isen lagt men brast under hunden som försvann och hittades flera dagar senare.
Det ville vi INTE vara med om.
Som tur var Frasse ut på vägen så vid 11 tiden i förmiddags visste  vi att han var välbehållen.
Annat var det för andra jaktgrannar där det tydligen blev en olycka och en jakthund blev skjuten igår ... tråkigt !!!
Jag och lilla K har varit på ridlekis första lektion för den här säsongen idag- Åh vad hon var glad - det har hon längtat efter !!! Sen blev det middag och efter det så var det hockeyplan i nästan två timmar ! Det är så roligt att det är så många barn som är där och åker, verkligen roligt !!!

Sen skulle vi se andra delen på Johan Falk ikväll - såg första delen igår, men så funkar inte filmen - trist ! Måste prova igen i morgon tror jag.
Lättlurad är man men den var faktiskt bra ! Jag såg film igår och lilla K bakade blåbärsmuffins - alldeles själv ! Efter recept som dom använt på skolan ! Jag är imponerad!
Nu blir det sängen och en bok istälet t Med islänningen Indridasson!

Sov gott på er !

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0