söndag

= vilodag ? Nepp - inte om man är hockeymorsa och båda killarnas lag har match hemma.
Jag var trött må ni tro ! Hemma halvtvå i natt efter en färd i snöstorm och ishalka. Men det gick bra !
Båda lagen vann och det var spännande matcher- det syns där med att det är sjukdom som härjar i Storuman, många som var trött och slut på och hade lite gummiben. Men de kämpade på !
Storkillen spelade dock inte - han hostar som en hel skock med ... ja ni vill inte veta vad.

Och JAAAAAAAA Takida var helt outstanding - inga mer kommentarer !!!

Jag var glad att vara hemma igen - lilltjejen är fortfarande slut på, blek, hålögd och rosslig- men hon håller på ta sig. Blir dock hemma i morgon med, men utvecklingssamtal har jag lovat att vi ska fixa med fröken.

Sen när vi kom hem ikväll ( Halvsex - och åkte halvelva i morse ) blev det lite surprise när maken varit duktig och bytt ett fönster !? I lilltjejens rum - så nu är det på plats fattar bara ev. fönsterfoder, men vi ska ju tapetsera och lägga nytt golv- det är väl bara frågan om när vi ska hinna det - och vad vi ska göra där inne ??? Flickrum ska ju vara rosa - men - det får inte bli för rosa ! Vi får se vad vi kommer överens om !

Diskuterade med en vän igår ... vad är det egentligen med bloggar, varför är det så intressant att läsa om andra människors liv och leverne ? För vad står det här egentligen som är intressant - det handlar ju bara om livet som den som skriver blogg lever ? Är det den nya typen av "skvaller " ( Nu är det inte i negativ mening jag skriver skvaller - jag har sagt det tidigare och säger det igen - skvaller är inte endast av ondo utan lika mycket av omtanke ) Jag läser själv bloggar för att det känns som jag lär känna nya människor - de jag tycker om vill jag lära känna mera och de som inte fångar mitt intresse de låter jag vara...

Kommentarer
Postat av: ÅM

Så bra skrivet om bloggandet och varför man läser. Hoppas på ett bra och givande utvecklingssamtal idag =)å krya på er!

2009-11-16 @ 09:20:24
URL: http://ronnvik.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0