Så var tisdagen snart avbockad !

Jag har jobbat idag - men ibland känns det som man få väldigt lite gjort- idag var en sån dag, men det var mycket spring, till  LinjalenAnna för lite surr om div. matnyttigheter, sen hade mellanK glömt gympakläderna så jag fick ta en ragg och fixa det , sen är det lite spring och leta maken då folk ringer ovc vill ha tag på honom- och vips så är min arbetsdag avklarad.
Alltså jag hann lite annat också - men ...

Sen har jag ju fått hem de fina skoskåpen- äntligen - Supertack Kixvix som fixade det m hjälp av sin fina mamms och papps !!! Nu ska  vi bara få upp dem på väggen - men det löser väl maken hoppas jag !

Om det går att få kontakt med honom- han som ska få fara på äventyr m några grabbs en hel vecka här framöver - jag fick ihop schemat som det verkar.
Och han var på nåt liknande för ca 20 år sen - och historierna runt den resan får vi höra än i dag - så jag vet vad jag har att vänta i 20 år framöver. Men jag är glad för hans skull ! Hoppas det blir bra också !

StorK har fortfarande ont i sitt knä- mammadoktorn har ordinerat vila - jag hoppas han förstår mig- men ibland har han inte den kanalen påslagen - den där man lyssnar på sina föräldrar - och väldigt ofta är det eterbrus på just den frekvensen... men jag håller tummarna för att det är övergående ! Alltså det onda i knät- att det andra skulle går över vore ett mirakel - och det är få mirakel i dessa dagar !

MellanK är så spänd - han ska t Vilhelmina i morgon och spela första matchen i seriepremiären, så ska han få träffa en kompis han fått kontakt med, som var på BB samtidigt som mellanK Vi ska åka  lite tidigare så de får träffas och "leka" som jag sa - då tittade han bara på mig, flinade och sa " Och precis vad tycker du att vi ska "leka" då ?"

Han som såg att man kunde köpa Michael Jackson i delar - på löpsedeln på Aftonbladet i dag- han undrade vilken del som följde med idag - var det näsan eller ???




Och boxingen då - den gick sådär- jag var inte på topp- men jag fick boxas m en av de bästa ! Tack !

Och tack till Mejan också som tog med sig min fyrbenta vän på en promenad !






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0