torsdag

Igår fick ni ingen rapport - mest för att det inte hände nåt intressant att dela med sig av... det regnade - hela dagen !

Jag var på öppet hus där personalen lever i ett vacuum- ingen vet var de ska vara nästa år, ingen av mina barn vet till hundra procent vad de får för lärare nästa höst, sommarlovet börjar om två veckor och de känner sig lite stressade också hör jag på pratet
Det kommer att bli en förskoleklass med 15 elever och i år är det två klasser med sammanlagt 28 elelver... tänk hur det blir framöver när den klassen ska gå skola  - det kommer alltid att vara enparallelig klass, det kommer alltid att behövas mindre personal det året de går...
Så inför nästa år är det minst 5 förskolelärare som inte vet var de blir placerade ?!
Hoppas det löser sig till det bästa för alla!

Idag har jag varit på frukostmöte- ett trevligt sånt med hopp om fortsättning i framtiden!
Var sen och pratade lite framtid med ett par herrar som ska hjälpa oss lite, det verkar lovande . När jag var där så spelades Norges Schlagervinnare på radion- och tänk- jag får sån lust att sjunga med och dansa runt när den spelas, Jag tycker den är kanonbra !!! Men hur skulle det se ut om man dansade runt och sjöng mitt i ett lite allvarligt arbetssamtal!
Ungefär som när jag och storkillen skulle sjunga duett igår och göra rörelserna i följande låt ;
( Tänk er jag och storkillen - eller gör inte det - risken är att ni faller ihop i en hög på golvet och skrattar och gråter om vartannat !)



Fast jag vill  lova Lilla K var mäkta imponerad !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0