Maraton

Har just haft ett 47 minuter långt samtal med min mamma, men det är länge sen sist som vi riktigt surrade, så det kan väl gå för den här gången...
Man kan ju som prata i telefon medans man gör en massa annat - prisa trådlösa telefoner!

Annars har inte min kväll varit den bästa, jag hade tänkt puckla på vännen lite lekfullt men det blev inte av, så då tänkte jag he mig ut och andas in lite björkpollen, som jag för övrigt inte har några som helst problem med, men av flera olika anledningar så sumpade jag det med...
Bland annat så är det surväder här hemma- surväder gillar barnen så de har gjort vattenballonger här inne,sprungit ut och hoppat runt på studsmattan med ballongerna  gissa hur det såg ut här inne med vatten och gräs i pölar om vartannat ... Jag visade surläppen och morrade lite så de försökte i a f torka efter sig.
Sen bytte de om till badrockar och fortsatte hoppa i regnet - de lär väl bli sjuka igen :-S
Sen har vi bokat för 6-årskalas till helgen, lilla K vill ha ett eget kalas så småningom men det här är ett sånt som hon har med sina killkompisar som följts åt sen de var bebisar.
Så har jag pysslat med lite annat som verkligen har HÄNGT över mig senaste veckan... jag har då börjat i a f .
Maken jobbar - det är alltså lite bygg- och omflyttningskaos på vårt jobb, vi ska ju fixa och dona till lite för framtiden - spännande spännande !

Och på jobbet går det också bra - i morgon är det öppet hus på lilla K´s avdelning !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0