tjingeling

Härligt Niklas och Ronja (måste vara Ronja som skriver- kan inte riktigt se Niklas vid tangenterna ;-)
att ni tog er hem ! Vi längtar tills nästa gång ni kommer ! Så roligt att träffa er ! Alltid ! Hälsa tvillingarna med !


Allt är vitt här... ungarna klagar på att man snart inte kommer att se vad som är väggar,tak eller möbler...De är rädda att vandra in i saker ...
Men det går framåt och det blir nog bra till slut !

Storkillen har spelat hockey, hela dagen  !!! De hade match och vann mot Skellefteå han blev kvar där hela dagen , lilla K har varit på badkalas och på skridskoskolan, medans mellanK var m kompis och sen var han hemma hela kvällen. Han hade haft massa besök, trevliga damer och jag missade allihopa Trist ! Och inte hade han hunnit städa - allt är ju kaos här ! Men men !
MellanK som har fotbollsträning söndagar, men vi har en förmåga att glömma den , det är ju så mycket annat - vi ska bättra oss !
Lilla K gick isäng med feber- så det blir nog ingen skola f henne i morgon och jag lär nog försöka jobba på eftermiddagen och kvällen... Får se vad det utvecklar sig till hon har varit halvspak hela dagen ...

Jag lägger in en länk här som jag hittade när jag famlade runt bland hundsidor... Ni kan ju surfa runt och se om ni hittar nåt matnyttigt- jag hann inte riktigt läsa !

Förresten ; Gamla goda tider !!! Så här såg det ut då - Esso skylt och allt !



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0