Hockeyhelg

Har det verkligen varit- det dåliga samvetet f lilla K ökar, men jag erbjöd henne när vi kom hem - att fara och åka skridskor en stund - hon ville inte ... Men jag ska kompensera - snart !

Har alltså tillbringat en trevlig dag i Åsele ishall - trots allt ,måste jag säga, det är en KALL lada ...



Här satt jag , det var ca 5 g kallt ute , kallare inne men tack vare mina fina skor så frös jag icket det minsta
Ungarna var duktiga - trots ett i bland lite yrigt spel (lite nervöst på läktaren ) så vann de alla matcher- de har alltså spelat en match oavgjort och sen vunnit alla de övriga matcher de spelat på hela säsongen ( ca 16-18 matcher ) Men i fjol gick det ju inte alls så här bra så det är ju roligt... Lotteri var det också - jag vann en fin öh eller ... en mugg i a f



Lilla K har varit hemma och varit på kalas - skojigt kalas på Hermelinskullarna m lånad bob av snälla familjen I

StorK och pappan passade på att åka ut i  skogen på skidtur 



Var in på Ica igår innan vi åkte t Stensele på palt, och det stod en tjej före oss i kön, som hade en ledsen liten kille och 2 fulla matkassar. Bryderier hur hon skulle ta sig ut m allt gjorde att StorK erbjöd sig att hjälpa till. Högg kassarna m mat och följde m tjejen ut till bilen . Hon var gladeligen tacksam... Vi vet ju hur det kör ihop sig ibland, mitt mammahjärta svällde av stolthet över den duktige killen , tills han kom in och deklarerade att " jag fick då inget betalt "
Gaaa då sjönk det som en sten igen ;0) Nej jag tror ( och hoppas) att han bara skojade- han log lite klurigt

Har nyss messat med dem som varit och åkt öppet spår Vasaloppet idag bl.annat jobbarkompis, fick svar av nån annan än han som också hade åkt att " det var det jävligaste jag gjort- aldrig mer -det var som en ko-stig" Jag tycker i alla fall att de var jätteduktiga - Full av beundran är jag !

Nu blir det film m lilla K - och kanske en semla !?






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0