Söndag

Japp - sista dagen på påsklovet, jag som legat sjuk hela veckan får ta tag i tvätt berget som vuxit som sopberget på Dåvamyran ... Mega skulle jag vilja säga!
Det är väl ingen sak att stoppa i och ta ur tvätt maskiner , men att få all tvätt upphängd - nertagen - hopvikt - in i garderober - det tycker jag är värre !!!
Maken och barnen for på fiske- skulle vittja nät och pimpla lite så vi får se om det blir nån fångst !?

Igår hade vi en mycket trevlig kväll som ni säkert anat... de tidigare bilderna talar sitt tydliga språk!
Jag är en sån som får infall- ett sånt fick jag , hade nån som hakade på påskkärringarna åkte vilse på väg hem från Blåkulla och landade på kalas ... riktigt trevligt fick vi det i Stensele hos vännen där med mycket gott fika och vin.
Surr, prat och diskussioner om allt mellan relationer, ekonomi, kriser och att växa genom möten ( om man tillåter sig det ) som gick höga men det var kul !

Jag och Mejan fick även veta att vi ligger i träningsläger inför kommande ( lååååångt bort ) 40 årsfirande ...
Vi har en personlig tränare som skall lära oss att uppskatta och kunna dricka Whiskey och Cognac utan att rynka på näsan... Vi antar härmed utmaningen - jag kan säga så mycket att dessa drycker gjorde bot mot min halsonta i allafall !
Det behövdes inte så stor dos heller så det ska jag komma ihåg nästa gång maken påstår nåt ...

Nu ska jag ta itu med påskplundring, det är inte lika smärtsamt som att julen är över och jag har inte så mycket framme så det går nog fort. Jag fick börja dagen med att springa bort ( eller okej springa och springa ) till syster och ta in posten - de är på väg hem från fjällen och jag lovade ta in posten till dem när de åkte i måndags... Jag var dit en dag sen låg jag sjuk.... men nu tog jag in den - allt var kvar - tror jag för det var då fullt ... Men sssssssssscccccccchhhhhhhhhhhh  säg inget , jag hade lite ångest över den brevlådan... förlåt

Jag känner glädje.. vaknade med glädje känslan i kroppen och kunde först inte definiera vad det var ... nästan så jag skämdes lite över känslan - men nu njuter jag för fullt ! VI hade en trevlig kväll / dag , jag skrattade mycket , den känslan dröjer sig kvar jag går omkring och småler ...Jag suger på karamellen och är glad att jag kan känna ...
Glädje över mig ,mitt arbete, mitt liv, min familj , mina fantastiska vänner... 
för gårdagens Nisseism var klockren - Livet är inte själv ... Livet är VÄNNER


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0