Dammråttor ?

Damm damm och åter damm ... men ikväll har vi putsat och fejat , till och med de uppstoppade djuren ( de är inte mina favoriter ) har fått andas frisk luft och hitta ut ur dammdimmorna.
Ungarnas rum fick sig en lite riktig omgång- lilla K´s rum har gått igenom en sopsäcksreningsprocedur light , det var bara det att när hon skulle hem fr skolan så hade hon lagt ihop massa kartonger och stuff som hon ville ha med hem - men jag - jag ville inte , och jag fick som jag ville , tillfälligt i alla fall... hon skulle pyssla mera 

Maken fick göra en snabb utryckning till jobbet eftersom det droppade in vatten I MITT KONTOR - Gaaaa .
Men en hink på golvet och makens utryckning ska väl ha förhindrat större katastrof !

Maken och SJ har varit på isen och vittjat näten så vi fick färskfisk till middag , filead, panerad och ugnsstekt - mumma även för en antifiskätare som mig ! Jag benar och benar länge länge men sen var det gott, med limefraichen sen helgen som pricken över iet!

Sen har jag nött tradera, har ju som legat lågt där ett tag men det är så många som nämnt det sista veckorna så nu har vi varit inne och budat ungarna och jag ... få se vad som hitter hem hit - om det blir nåt ?

Läste på min blogg att barnen cyklade de här dagarna i fjol... det gör vi inte nu !

För somliga blir ryggsäcken aldrig full , de drabbas igen och igen ... men en kram till er, ni är bra !  Vi tycker om er !
Vi finns här !
Efter regn kommer  så småningom lite solskensstrålar - då får vi lite värme igen ! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0