Back in town

Är hemma nu ...
Hallå jag är här nu ...
HÖR NI MIIIIIG ???????

Ja ha där är ni !!! Jag har kommit hem nu , landat i Storuman efter en av det vackraste färder efter E12 som jag gjort , det är verkligen fint m alla dessa höstfärger !!! Jag önskar jag kunde visa er som inte bor här !!! Ska se vad jag kan göra !
Lyssnade på ljudbok så det var så spännande Anne Holt´s Presidentens val Den kan jag rekommendera !

I morse fick jag utföra flera tester, andas i olika rör på olika sätt, med medicin och utan - och vad kunde de säga ??? Ja att jag ska tillbaks på minst två test och t Lycksele för en annan undersökning , det var konstigt - så vi får se - det rullar på !

Sen var det shopping som gällde, men jag var rätt snart nöjd, hittade inte det jag hade tänkt mig riktigt så jag får ut på nätet och leta och kanske t helgen när vi ska t Lycksele, vet inte riktigt vad jag söker heller men det finns inte här i Storuman... det har jag kollat !
Kom hem och hämtade upp Lilla K på macken, åkte direkt t kompisens lillebror som fyller 1 år idag ! Så där blev det tårta och goda kakor Mums ! Lite lek och stoj också !

Äntligen hemma och mellankillen skulle prova sina tre par byxor som jag kommit hem med , tyckte det såg märkligt ut när han drog på sig första paret , det var så mycket kortkalsong att stoppa ner i byxorna så det rymdes inte riktigt , när han skulle på m nästa par byxor så undersökte jag SAKEN närmare... det visade sig att mellankillen traskat runt i pappans kortkallingar Hela dagen , det svängde bra runt de benen kan jag säga ! 
Han hade tagit rena från tvättkorgen igår när han duschade efter träningen ! 
Uj uj uj.... 

Tack godaste vännen f att lilla K fick sova över när det tjorvade ihop sig ! Vi ska bjuda igen  ! Hon var helnöjd !!!
Hoppas vi ses i morgon - saknar dig ! Kram !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0