Trötter

Har jag varit idag, eftersom lilla K hade troll i sömnen inatt ändå känns det som en hel del blev gjort , men mycket återstår på listan ! Återigen listmänniska som jag är !
 
Mellankillen stod för middagen idag , pannkakor, tunna pannkakor med sylt - jättegoda blev dem , han ringde på jobbet , fick receptet och fixade middagen , lite hjälp från början med stekningen men sen tog han över ! Mums !

Tog med mig lilla K på äventyr innan vi åkte ner på isladan där det - spelades hockey! Träningsmatch!
Fick höra där att mina fredagsplaner inte blir som jag tänkt mig, - skulle bara få lämna sonen - men jag måste ju naturligtvis se en stund i alla fall ... Och förmodligen hjälpa till nånstans men det löser sig väl , jag får ha alla dörrar öppna och se vad som händer !!!

Sitter nu framför House med en hårdbrödsmörgås m Taffel, tomatost från Norge kanongod !!!

Tänker faktiskt bemöta din kommentar , "mamma till dottern"
 
Jag var in och jag vet vad jag såg , är det något  angående just det du undrar över så ring mig gärna du vet nog hur du kan få tag i mig! 
Rent allmänt så är det så att jag  oftast säger ifrån om jag tycker det är något som inte stämmer - fråga gärna människor i min omgivning det tror jag de skriver under på.
Jag vill gärna veta om mina ungar av någon anledning skapat funderingar eller bekymmer , det kommer att komma, det är jag övertygad om, därför är jag inte tyst om jag ser eller förstår att något inte känns rätt på något annat håll!!!'
Jag tycker det känns bäst  att ta det till den person det berör !!!  Och hoppas att den dag det berör mig så får jag veta direkt så inte alla andra runt omkring vet men inte jag - det vill ju gärna bli så annars ...
Men som sagt om du funderar och vill veta så ring mig !

Kommentarer
Postat av: Ida

Mäh! Har sökt ÖVERALLT efter tomatost men inser nu efter att ha läst ditt inlägg att manverkligen måste åka till Norge för å få tag på den. Skit!

2008-10-14 @ 22:28:55
URL: http://bluemist.blogg.se/
Postat av: En mamma

Det enda jag kan säga, vakna upp du mamma till dottern "hämta ett usb minne". Ska vi vuxna sluta tro på andra vuxna, som faktiskt har sett det med egna ögon. Då kan du nog förvänta dig flera "valser"

2008-10-14 @ 22:51:03
Postat av: Anonym

Ett bra tips till dig "mamma till dottern" Vänta uppe varje fredag och lördagkväll tills dottern kommer hem, då ser du själv!

Som tonårsförälder är det en självklarhet för mig att slopa vinglaset till maten, likaså fredagsölen för att både kunna hämta ungdomarna om något skulle hända, men även för att kunna lukta på dem om man har sina misstankar, har jag druckit själv känner jag inte ett dugg! Prata alltid med kompisens föräldrar vid övernattningar, tyvärr är det så att mobilerna tar bort den naturliga föräldrakontakt som fanns förr! OCH våga tro på andra vuxna i din omgivning som ser och hör, själv är du förmodligen den sista som upptäcker något annars.

Frihet under ansvar till våra kära tonåringar tycker jag.

2008-10-15 @ 08:25:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0