Tråkig jag varit

idag då va ???

jo jo -
Alltså jag måste erkänna - det var inte mina bullar på bilden på gårdagens inlägg.... de blir inte så där fina...
Men bullar blev det !
Jag åt så jag blev less!
Tog en lugn dag igår, var ner t vännerna i Stensele och åt middag ! God middag , jägargryta, potatis och sallad mums ! God efterrätt och VIN slurp ! Så vi fick lämna bilen där nere och få skjuts hem i snögloppet i natt.
Så idag skickade maken ut mig i regn, blåst, och rusk för att promenera ner t Stensele medans han låg på soffan och "vilade lite" Sjöblöt var jag när jag kom ner ... men vad gör man inte för husfridens skull....
Det var faktiskt rätt skönt ! Men jag är glad att vi inte gjorde allvar av planerna att åka ut och jaga fågel , och att det inte var älgjakt!
Lilla K har varit på ridlekis också , det är favvosysselsättning ! Hästar !

Vännerna är ju på IKEA i Haparanda - jag fick mess där de var glad att jag inte följt med- det var mer plats att packa på !
Tack för den va ! ;-)
Det blir min tur nån gång också ! Snart om jag får bestämma !

Jag är så arg på mig själv just nu - jag måste träna mig på en sak- och jga gör det så dåligt ... men jag ska bli bättre ... på att säga till och ifrån - på att inte reta upp mig och snäsa och fräsa - det är bara min energi som går åt då !

Så jag ska träna just nu - på mellankillen som surar för att han inte kan se Hål i väggen -
Andas in och andas ut - se glad ut  i ögonen också , blås inte ut luften genom näsborrarna- nej nej nej inte fnysa , håll båda fötterna på marken och stampa INTE med foten - nej inte snäsa och ryta , tala lugnt och sakligt om att tv´n iinte fungerar som den ska , att det bara är, så du kan inget göra åt det ...
NEEEEJJJJJJ INNNNTTTEEEE
TAA DEEET LUUUUGNT

Vet ni jag har en snart tonåring i huset också - nu mamma vet jag hur du hade det ... lite grann....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0