långlördag

Åh ganska skön lördag ändå , trodde det skulle bli värre ....

Toapappers och kolaburksförsäljningen tror jag gick okej, sålde kanske inte så mycket som vi önskat men det går nog åt ändå ... ska få lite mera fart under hjulen så ska jag leverera det JAG lovat !
Och hoppas att det blir flera som hjälper till... Hör av er om ni är nödiga ?! ;o)

Hann på tre loppisar, shoppade inte ett nå, ( inte för att det inte fanns utan bara för att ... jag inte behöver mer saker!)
Hann fika på Akkan m systeryster och några till , härligt att umgås m syster hela dagen och kvällen , blir ibland lite för sällan ! Vi var på ladan och såg internmatchen som hockeykillarna hade , några utsockneskillar var här och tränade också - roligt och kanske så småningom en nödvändighet om det blir för få spelare,men hockey är roligt bara att hoppas att fler inser det !
Sprang in på ICA när inte Pim fanns på plats, så jag handlade mat , systeryster lagade till den medans jag skjutsade storkillen till jaktkojan och fick dagens jaktsnack ! När jag kom hem åt vi och en tredje böna m barn mat ! Smaskens tacosgratäng m philadelphiatäcke nästan som den här

Sen skjutsade jag hem dem - vi drog en sväng på samhället, mörkt och regnigt, några trevliga själar ute som vi surrade med , men när vi skulle hem lilla bönan och jag kom djupa tankar och funderingar på hur vi människor blev till egentligen , så jag sa t lilla tjejen att ; en del tror vi kommer från aporna för länge sen och en del tror att det var Gud som skapade oss!
Lilla K funderade en stund sen sa hon , visst är hon död ??? Vem då svarade jag ??  Jamen Gud, sa hon , visst är hon död ??! Ja sa jag hon kan man nog säga att hon är död !
Härligt tycker jag att ungen tror att Gud är en hon ! Det tror jag med ! Fast det inte fanns som alternativ när jag var liten !


Kommentarer
Postat av: Christina

Jag visste det - Tjejen har rätt http://www.youtube.com/watch?v=fIWO4O8q-3k

2008-10-26 @ 19:24:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0