tårar

Jag grät floder- när Lilla K skulle lämna dagis den sista fredagen ... Fröken Karin var där och lämnade över ett stort kuvert med papper som lilla K tillverkat allehanda vackra saker av ...
Lilla Kska dit enkort stund på måndag men då skulle inte K vara där... Och jag fixar nog inte att hämta hem lilla K då ... som jag gråter
Fröken K puttade ut mig och stängde dörrn - hon grät också en skvätt ...
Sa att nu fick jag gå , hon klarar inte av sånt här;-9 Inte jag heller ... men vad gör man
Systeryster ringde i samma veva (angående present till Farfars Sambo som fyller 80
Hipp hipp Hurra ) och hon blev riktigt rädd när jag bara hulkade och grät och inte kunde prata, tills jag fick ur mig vad det gällde då skrattade hon...

Sen har jag yrat runt på samhället ,
* skulle hämta cykel på stationen - inte fanns det nån sån där... den kom med bil nyss tack vare en trevlig säljare på Järnaffären i Sorsele som fixade !!!
* Hämtade nyckel till Röbrohallen , där skulle det renoveras så de får inte hyra ut hallen nå mer- så jag hoppas de börjar med det på måndag för på söndag har vi kalas ...
* Hämtade mackor på Ica och surrade bort en stund
*hämtade paket på ica 2 bikinibehåar för trosorna var slut- vad gör jag då ??? (Hellre trolös än troslös )
* Handlade paket till Rosa
* Hämtade ut mjukisdressen till mellanfotbollskillen ( förresten man kan anmäla sig till fotbollskolan i Gunnarn nu på Landslagets hemsida  )
* Lämnade tillbaks pengar till LS som jag skulle ha gjort för längesen , har legat sömnlös för de där pengarna och glömt det mellan varven... (typiskt jag )
* Har lunchat på nyfiket med trevligt sällskap !

Nu ska vi iväg och äta och sen på två upvaktningar innan jag ska hem och baka lite och hoppas på tesällskap !

Kommentarer
Postat av: Linda

Herregud så du rusar omkring! Hoppas att du hade så bråttom att du inte såg hur förjävligt det ser ut hemma hos oss just nu...=)Jag har några oanvända bikinibrallor! Svart/vita och svart/någotannat! Är du på jobbet eller nått så kan jag svänga förbi med dem! Är det nått som passar så är det bara att slita med hälsan!=)

2008-06-13 @ 21:35:02
Postat av: stannapanna

Ha ha ha !Smaskar just nu "snygglindas rockykakor "

Mmmmm mina skygglappar satt kvar sen hemmafronten så jag ser ingen röra ( du har ju ingen du rensar ju och röjer ) Jag äär at home i helgen , på macken på måndag förmiddag så tack men behöver du de inte ???Det SKA bli fint här med( har jag bestämt )

2008-06-13 @ 21:49:33
URL: http://ludvigssons.blogg.se/
Postat av: Snygglinda

Jamen... jag forslar dem till dig på något sätt, så kan du prova... OM nått par blir bra så får du dem...annars behåller jag dem och väntar på att de ska passa någon annan. Big deal. =)



Jag har visst rörigt, ibland men oftast inte. ;)

2008-06-14 @ 09:35:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0