vars e alla

kändes det som i går kväll när jag var på föräldramöte.... i en klass med 14 barn var vi tre föräldrar som representerade tre barn ...??????
Kanske man får förhinder och inte kan gå ,jag hoppas bara att man ringer och säger det då .... vet inte om alla gjort det , men .... ????
Ja det finns nog nån anledning....hoppas jag !

Idag är det torsdag , musikskola med lilla tjejen igen som sagt att hon ska sluta , jaha sa jag i går när hon upprepade det... ska du göra det nu då ?
Jaa , säger hon, tänker ett tag och säger ,men jag ska gå så jag lär mig sångerna först !
Okej , så vi blir nog kvar ett tag!

Mitt jobb är rätt kul !I går hade jag en lång blond man som kläckte ur sig, det ska inte vara lätt att vara av samesläkte allt är ju hälften så stort mot vad en man som jag har ,och så skrattade han så gott ( han är singel ) ... till svar fick han en same som jojkade i affären , Sen kom det in två "goa gubbar " som skrattade och pratade om ballhot ... Diskussionen var uppe redan förra veckan om det finns nåt som heter så ...och när vi slår på nätet så finns det  , googla ska ni få se, i gammal dialekt så betyder det ungefär, "oåtgärdad erektion" eller på Altavista så betyder det "testikelvärk", ungefär samma sak kanske ?!

Det finns även något på arabiska och tyska som jag inte förstår och på engelska ( bollhet )
Ha ha ja ja härliga människor kommer det in i alla fall !!!


Kommentarer
Postat av: Emma Persson

tack så mycket! jag har märkt att man skriver mycket bättre när man är upprörd. men dock lite onödigt att reta upp sig varje gång.. :)

2008-02-01 @ 10:46:50
URL: http://peersson.blogg.se
Postat av: Kimberley33Graves

People deserve wealthy life time and <a href="http://goodfinance-blog.com/topics/business-loans">business loans</a> or just consolidation loan can make it better. Because freedom is based on money state.

2011-12-31 @ 22:53:50
URL: http://goodfinance-blog.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0