Livvakter ?

som inte kan ta ihjäl en ren ??? Skulle jag överväga att byta då kanske ???

Kunde inte Maudan tala om hur man gör när man  knackar en ren i skallen eller hade de ingen kniv ?  Missar renen som ligger halvdöd på en halvmeters avstånd med pistol? Ska inte de vara experter på att döda fiender ? Nu kanske inte renen är fiende men lite empati kan man väl ha ?

Maken påstår att det nog inte kan vara så lätt , men om det var nån som skulle angripa Maudan då ?

Jag skulle nog åkt på skjutbanan med livvakten och kollat kompetensen ?!


Kommentarer
Postat av: Linda

Men! Måste de knacka på mitt i natten? Annars skulle man ju kunna tänka sig att knacka påpå dagen och berätta att man har svårt att sova när hundarna skäller... men nähä..

2008-02-26 @ 10:01:06
URL: http://linda1979.blogg.se
Postat av: Stannapanna

ja så kan det vara tydligen ...kan tänka mig att han legat vaken en stund stackaren och retat upp sig innan han tagit sig ut och letat upp oss/hundarna som störde nattsömnen !

2008-02-26 @ 12:20:15
URL: http://ludvigssons.blogg.se
Postat av: Hera

:) När det gäller hundarna...jag har också bott grannar med hundar som skäller...det som förvånat mig är att inte ägarna själva hör dem...men de blir väl vana...precis som jag blev! Jag tycker det var strongt gjort att knacka på :-) det gjorde aldrig jag...fegis som jag är...fast som sagt mitt i natten var kanske häftigt...När det gäller livvakten så tänkte jag precis samma sak!

2008-02-26 @ 13:25:13
URL: http://www.hera.blogg.se
Postat av: StAnnapanna

Jo jag kan oxå förstå att man blir irris på dogsen , jag hör dem inte men det ska MYCKET till f att väcka mig jag sover hårt ! Jag gruvar mig för mina barns tonårstid tro mig. Oxå bra att komma och knacka på , eftersom jag inte hör dem , så vet vi att vi måste göra något åt det.. men mitt i natten... och väldigt försynt var han tydligen !

2008-02-26 @ 14:28:23
URL: http://ludvigssons.blogg.se
Postat av: Hera

hi hi...det kanske var en arg fru som skickat honom ha ha!!!!

/Hera

2008-02-26 @ 15:23:28
URL: http://www.hera.blogg.se
Postat av: Linda

Så vilken färg blir din? Eller dum fråga, vit såklart. Jag kan inte bestämma mig.. men det lutar mot vit med grått skinn..

2008-02-26 @ 17:07:09
URL: http://linda1979.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0