Back on track

Kort update , kom hem sent efter en sista solig dag i fjällen , vi har haft kanonväder trots meterologernas varningar om regn och rusk .
Lite snö är det kvar i fjällen räcker nog till några dagars skoter till .
En sista naturupplevelse innan vi åkte hem ... rakt ovanför oss seglade tre vackra fjällvråkar länge länge ... jättefina var de !
 

När vi kom hem fick maken födelsedagsuppvaktningar Stenselefolket kom med en kanonfin tårta som de gjort själv ! Han blev så glad han hade ALDRIG under sitt 42-åriga liv fått en sån fin tårta ! HMPFH säger jag då !!! TACK För den ....
Sen kom vännen över en stund med paket ... kul var det med lite snack over a cup of tea ! Kan glädja !? dig bönan med att du nog inte slipper mig den 10 jag kommer nog farandes ändå ... min syster tyckte att vi skulle göra det !!! Så jag hoppas det blir så !!! ;-)) Då du ! ;-))

Nu ska jag hoppa i säng , lite boktips eller varför inte hörböcker... jobbarkompisen i verkstaden har lyssnat på alla Helene Turstens böcker Bl. annat Tatuerad Torso, jag plöjde boken i går , riktigt bra ska leta de andra böckerna av henne , nästa jag hann plöja under lata dagarna i solen var Mons Kallentoft ; Midvinterblod , den första i en trilogi som verkar helt okej !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0