jag hade så vansinnigt fel....

ber så hemskt mycket om ursäkt ... Åh vad jag har farit fram med osanning och jag ska försöka tala om för alla att det var fel fel fel ....

Fick lov att leta fram papperet från Lindex igen och läsa ordentligt !!!
Man KAN RETURNERA till Lindex !!!
Jag har helt enkelt haft bråttom och inte läst ordentligt !
Så här står det på deras hemsida !


Ångerrätt/Öppet köp/Retur
Lindex erbjuder 30 dagars öppet köp för oanvända varor från den dag Kunden mottagit varan/varorna. Varan ska returneras oanvänd, i oskadat skick och med eventuella etiketter kvar på varan. För trosor och badkläder ska plombering sitta kvar på varan. Örhängen bytes ej på grund av hygieniska skäl.

Retur i någon av Lindex svenska butiker

Bästa sättet att returnera en vara är att vända sig till någon av Lindex svenska butiker. Kunden måste kunna uppvisa den följesedel som medföljer varan vid leverans. Återbetalning sker direkt i butiken. Vid betalning med Lindex Club-konto sker återbetalning genom att använt kort krediteras. Avgifterna är de samma oavsett hur många varor Kunden köpt. Vid delretur återbetalas därför inte expeditions-, betalnings- och leveransavgifter.

Retur via Privpak till Lindex Shop Online
Retur kan även ske till Lindex Shop Online. Lindex tar då ut en returfraktavgift på 35 kr som regleras i efterhand. Vid retur till Lindex Shop Online skall Kunden beställa en retursedel på lindex.se eller genom att kontakta kundtjänst via telefonnummer 020-57 05 80 eller e-postadress [email protected]. Retursedel och returadresslapp skickas med brev till Kunden.

Returadresslappen är förbetald. Kunden skall alltid använda denna returadresslapp. Retur via Privpak ska ske i originalemballage. De instruktioner som anges på retursedeln ska följas. På retursedeln ska anledningen till returen anges. Lindex ersätter aldrig returfraktkostnader som uppkommit på annat sätt. Kunden står för transportrisken.

Har betalning för varan skett via bank-/kreditkort eller Lindex Club-konto återförs pengarna till Kundens konto. Har betalning för varan skett genom postförskott (efterkrav) eller direktbetalning återbetalas pengarna till kundens konto.  För att återbetalning ska kunna ske på bästa sätt måste bankkonto/personkonto eller postgiro alltid anges på retursedeln. Avgifterna är de samma oavsett hur många varor som Kunden köpt. Vid delretur återbetalas därför inte expeditions-, betalnings- och leveransavgifter.

Lindex löser inte ut returnerade varor mot postförskott.

http://www.lindex.se/SE/Information/Information.aspx?id=531768&subid=111385

på den här länken finns informationen om detta 

Sorry sorry och åter sorry!
Men de har fina kläder ! Bättre nu än för ett par år sen tycker jag eller ---  ???


 


Kommentarer
Postat av: vicky

Ja det är hemskt ibland undrar man ju vad felet är. De har inte kommit nånstans i utvecklingen känns det som..

2007-10-14 @ 08:27:55
URL: http://viktoriabergstroms.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0