tisdag

haft personalmöte idag - gick bra - tycker jag då det var jag som pratade mest ; - )
Däremot ringde Abbe mitt i mötet och frågade när jag skulle hämta honom egentligen - whoaaaa jag hade glömt honom !!! Inte första gången kan jag säga ! Tur att han är lugn och bryr sig inte så mycket , han cyklar ju dessutom hem själv!

Lite stressigt nu med allt som ska hinnas innan vi far på fredag till Goatland
Examen och jobb och massa packning och mycket mer .....

Ungarna var på cirkus i går och var jättenöjda -alla tre !!! Syster Yster var en ängel och tog dem med ! Jag går inte så bra ihop med damm, sågspån, och djur just nu .
Synd för vi tar inte in valparna Dora o Frasse så mycket nu och egentligen behöver dem det men men vi tar igen det längre fram när det inte är så farligt med skit i luften !

Men nu har jag på kort tid läst hela Stieg Larsson trilogin om Millenium , låter kanske inte så skoj men jag har varit klistrad ! Kanonbra , jag har alla tre böckerna (tack igen mamma för födelsedagspresenten) om nån vill plöja .....

Chark A var här i kväll och grattade Alma som fyller fyra på torsdag ( mitt i allt ) så vi hann prata skit en stund innan de åker till Bulgarien i morgon !
............................alla far utomlands ................................vill oxå...................Men vi ska t Gotland o A o Lummelunda o kneippbyn o Pippi o Åhhhhhhhh vad vi längtar
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0