Hemma.....

är ändå bäst ! Men det är ju det som är tjusningen med att åka bort !
Gotland var superhärligt !
En hel vecka m vännerna familjen Jonsson i en liten liten stuga på nordöstra delen av Gotland Men vi är vana , det gick bra.
Lagom mycket folk . lagom varmt. lagomt mycket att göra Ja det enda man kan klaga liiiite på var avståndet från vår stuga till Visby - nästan 5 mil men det gick det med ! Vi fick se en hel del av Gotland kan jag säga !

Åkte förbi kusseluringen lilla Lisa (som är stor nu )  med man i Fagersta och våldgästade över natten ! Jättekul att träffa dem det är nog två år sen sist tror jag. Fint hus har de skaffat sig också.
Sen bar det av till Falun och hästgården Sweden där en gammal man bor som är släkt med mig  ( farmors bror ) Han blev nog förvånad att se oss men det var trevligt ! Vi fick en rundvandring på gården , se hästar och Linne´s bröllopsstuga bl annat .
Så vi kom hem kl 22 i går kväll. Efter tio timmar i bilen minst Duktiga ungar !
Idag har det vart jobb o städ o tvätt och träffat barnens kusiner från Norrköping och så vi hade två kaffegäster i kväll som kom med skvaller - jag säger bara ..... Oj oj oj oj

I veckan är det fullt ös vi ska planera och organisera det sista för klassträffen som vi ska ha på fredag 20 år den sist det ni !
Till Lycksele i morgon m Abbe på ögon - igen .
 Men sen ...... kanske det lugnar ner sig ......
Ha ha ha ha ha ha ha ................................
Kram kram !



Kommentarer
Postat av: Anna Lidgren

jag saknar er!! kom snart tillbaka! kraam

2007-06-26 @ 18:32:07
URL: http://norrlandsanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0