Fäviken Game Fair

heter mässan vi vart på i helgen !
Brände ner t Östersund i fredags o sov över t lördag morgon - Okke sov lite dåligt för det var ju Yran och partaj i korridoren - högljutt !
Lördag morgon -upp , käkade frukost sen drog vi västeröver till Fäviken där det var mässa för ; jakt, fiske, häst, hund, skytte,motor m m intresserade människor !
Åh vad vi trivdes bra ! Helt lagom väder för en mässa dessutom-uppehåll och lagomt varmt ca 17-20g
Ungarna njöt och vi med - de sköt luftgevär, pistol,hagel, kastade kottar, körde4-hjuling, red på hästar, såg flygplansshower m m
Sen åkte vi t Åre och ett superfräscht hotell m badhus och affärer i källaren, fyra restauranger tror jag , inneminigolf, bowling ,airhockey, pingis, massa aktiviteter för barnen , en gångtunnel in till ett litet shoppingcenter - ja nu hann vi ju inte prova allt men det var så roligt att bara se !
Vi vill tillbax nästa år helt klart !
Och att jag hade ungar som var så duktiga på att skjuta ! Båda killarna och Ola hamnade i skyttefinalen om biljett till VM i skidskytte- men de förlorade på målsnöret - så det bidde ingen ... men men !
Kul har vi haft det i a f !
När vi var på hemväg så ringde polisen om en älgpåkörning så O skulle ut på eftersök och lilla A va r såååå arg " jag som äntligen har fått nya älgjägarbyxor och jag ska inte få följa med..."
JA vad säger man ...
Hon sjöng för oss när jag provade en jägarhatt ( såg ut som Mcahans morsa ) "Jag borde köpa mig en tylolelhatt " Att hon ens hade den i sin repertoar ;-)  

Gooooodnight sweden

Kommentarer
Postat av: Anna Henriksson

Där var ju pappa o brorsan med hörde jag =)

2007-07-30 @ 14:28:06
URL: http://norrlandsanna.blogg.se
Postat av: Anna Lidgren

Men mys! och jag har totalt glömt bort att tacka för dom fina glasen!! tack tack tack!! puss

2007-07-30 @ 22:13:15
URL: http://norrlandsanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0