wow

våran julklappshög växer - skönt !
Har gjort klart i källaren till mormor ... Hennes nya rum när hon kommer - mittemellan tvättmaskinen och pannrummet...
Hoppas hon fattar piken !
Hmphhha naej okej hon ska slippa tvätta och elda ( vi har ju dragit in bergvärme ), men bra blev det , draperier runt hyllorna och nya mattor , rent och snyggt - ja det ska nog duga åt madamen ... Tror jag men vi får väl se / höra !

I morgon drar jag och största kärleken t Skellefteå ! Gillar den Schtaan ! De mindre kärlekarna ska vara hos syster yster , tur hon finns !

Kvartsamtal f minsta Kärleken idag -Allt bra ! Börjar bara ha separationsångest snart ska hon väl sluta däruppe  på bästa dagiset Gungan och ingen ny unge har jag som kan ta vid på " våran" hylla !
 "Jag" har ju varit där i 11 år ! Det är hårt att måsta sluta då ! Måste kanske söka jobb där uppe för jag trivs ju !

Hmm Och dessutom är hon fortfarande enda tjejen i sin årskull med minst 14 killar vet inte hur vi ska tackla det här ? Ska hon gå med dem och vara enda tjejen eller ska vi kolla om hon kan börja i Grannbyn ??? Hur viktigt är det m tjejkompis ??? SAmarbeetar man över åldersgränserna ? Hur gör man jag vill ju min unges bästa !
Lilla älsklingsgumman !

Nu ska jag under täcket till STÖRST Kärleken !
God natt ! ( hi hi hi)


Kommentarer
Postat av: Linda

Hej!

Leia verjar också vara den enda tjejen i Storuman född 2007...? Jag känner inte till någon fler i alla fall. Jag har börjat fudnera på det redan nu... =)

2007-12-11 @ 12:37:23
URL: http://www.linda1979.blogg.se
Postat av: Kicki

Hej Anna ! Jag tror INTE att det är nåt problem att vara enda tjejen. Tvärtom. Det blir en supercool tjej som kommer att bli kanon. Tjejer finns det nog av som kanske är nåt år yngre eller äldre. Jag umgicks mest med såna som gick i andra klasser, och hade ingen direkt "tjej-kompis" i min klass förrän på högstadiet. Det gick det med =)

2007-12-12 @ 10:26:08
URL: http://kixvix.bloggagratis.se
Postat av: Stannapanna

Jag tror också att det går bra om det blir så - hon har lite fördel som har växt upp med två bröder , i o f s världens snällaste mot henne men ändå ... Men man tänker ju alltid lite så där du vet ... mammma som man är

2007-12-12 @ 16:18:02
URL: http://ludvigssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0